• slideshow1
  • slideshow2
  • slideshow3
  • slideshow4
  • slideshow5
  • slideshow6
  • slideshow7

Home

Huwelijk juf Tina

Huwelijk Tina

Op zaterdag 12 augustus huwde juf Tina met Anthony. Alle juffen, meesters en kinderen waren uitgenodigd. Zie foto's in de 'Ark-Gallery'.

Afscheid zusters Bliecklaan

zusters b

Het schoolteam en de kinderen uit de Bliecklaan namen afscheid van de zusters. Zij verhuizen in augustus naar Kortemark. Ook enkele leerkrachten die de zusters goed kenden, waren van de partij. Bedankt zusters voor jullie inzet voor de school. Jullie betekenden veel voor ons. Bekijk de foto's in de 'Ark-Gallery'.

Proclamatie

proclamatie 2017

Op dinsdagavond 27 juni namen we plechtig afscheid van onze zesde klas.

Het werd samen met het schoolbestuur, het schoolteam, de ouders, broers en zussen en alle uitgenodigden een fijn feest. We wensen alle zesdejaars een mooie toekomst toe! Foto's in de 'Ark-Gallery'.

Schoolfeest Helvetiastraat

schoolfeest h2017

Op 3 juni was er schoolfeest in de Helvetiastraat. Het thema was: 'Sterren op de Arkvloer'. Heel veel volk, veel jong talent, veel plezier, mooi weer. Kortom weer een echt geslaagd feest. Bekijk de foto's in de 'Ark-Gallery'.

Schoolreis 2de graad

ijzertoren klein  Logo Provincie

Op 23 mei gaat de 2de graad van onze school met de trein op schoolreis naar Diksmuide. De leerlingen bezoeken die dag allerlei herinneringsplaatsen rond de eerste wereldoorlog. Deze schoolreis wordt voor 50 % gesubsidieerd door de Provincie West-Vlaanderen. 

Schoolfeest Bliecklaan

schoolfeest b2017jpg

Zaterdag 20 mei was er het schoolfeest in de Bliecklaan. 2 kleuters stapten in het huwelijksbootje. Het was een fijn huwelijksfeest met veel volk en plezier voor jong en oud.

Bekijk de vele foto's in de 'Ark-Gallery'.

Het Grote Fietsexamen

fietsexamen 2017 

Op vrijdag 12 mei was er een fietsexamen voor alle zesdeklassers.
13 vrijwilligers evalueerden in samenwerking met de politie Westkust het fietsgedrag van de kinderen. De fietsdiploma's worden eind juni op de proclamatie van de zesdejaars door commissaris de heer Jos Oyen van de politie Westkust overhandigd. Zie meer foto's in de 'Ark-Gallery'.

Voetgangersexamen

voetganger2017

In samenwerking met de verkeerspolitie Westkust, het gemeentebestuur van Koksijde en veel vrijwilligers werd het voetgangersexamen door de leerlingen van de vierde klas met succes afgelegd. Dank aan gymmeester Bram en juf Marika voor de organisatie. Zie de 'Ark-Gallery'.

Bezoek 2de klas Bliecklaan

bezoek b2 2017

Op 27 april bezocht de tweede klas van de Bliecklaan de afdeling Helvetiastraat. Het was een fijne kennismaking met de kinderen van de 2de klas uit de Helvetiastraat. Samen verkenden ze de volledige afdeling.

Bekijk de foto's in de 'Ark-Gallery'.

Damiaanactie

damiaan 2017

Na de verkoop van paaseitjes was er het apotheosemoment met pater Damiaan en vele ouders. De hele namiddag speelden de kinderen en het leerkrachtenteam een spannende wedstrijd tegen elkaar. Beide partijen wonnen. De Ark kon de damiaanactie een cheque van 1040 euro overhandigen. PROFICIAT!

Bekijk de 'Ark-Gallery'.